Instapdagen voor nieuwkomers

Instapdagen voor nieuwkomers (vanaf 5 jaar!)

Instapdata 2020 :

28/03/2020 => geannuleerd omwille van het Coronavirus

09/05/2020

13/06/2020

12/09/2020

De training zal telkens doorgaan van 10u00-11u30.

Graag je inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen.  Deelnemers zijn verzekerd via Cycling Vlaanderen voor de 3 trainingen.

Nieuwe kandidaat leden (zonder BMX ervaring) dienen altijd eerst aan een instapdag deel te nemen.
Heb je al ervaring met BMX-en omdat je lid was bij een andere club of al aan wedstrijden deelgenomen hebt als vergunninghouder ben je vrijgesteld van de instapdag en kan je na afsluiten van het lidmaatschap onmiddellijk bij de leeftijdsgenoten vergunningshouders of recreanten meetrainen.

Doel: info verstrekken, alle nieuwkomers laten kennismaken met onze sport, zien of ze er klaar voor zijn, … Nadien kunnen je dan deelnemen aan de trainingen voor recreanten. Je kan aan 3 opeenvolgende trainingen deelnemen vooraleer lid te worden (instapdag inbegrepen). Tussenin worden GEEN nieuwkomers toegelaten.

Hiervoor moet je vooraf inschrijven via info@bmxbekaf.be NIET ingeschreven is NIET deelnemen. Beperkt aantal inschrijvingen per instapdag.
De inschrijvingen stoppen een week voor de instapdag om zo de verzekering in orde te brengen. Wanneer op de site achter de datum VOLZET staat is inschrijven niet meer mogelijk.

Je zorgt zelf voor:

  • trui met lange mouwen, lange broek, handschoenen (vingers volledig bedekt)
  • helm (met mondstuk) en schoenen met goede grip
  • vergeet zeker geen drank!
  • stevige sportschoenen

Wie geen helm met mondstuk heeft, kan er een van de club gebruiken tijdens de instapdag en trainingen. We hebben ook club-bmx-en ter beschikking voor wie wenst kennis te maken met onze sport en zelf geen bmx heeft. Je eigen bmx meebrengen kan ook zolang het maar geen free-style is (géén pegs!).

Wil je na de 3 trainingen blijven bmx-en, wend je dan tot de secretaris om lid te worden. Vanaf dan is een eigen race-bmx en helm met mondstuk verplicht. Zie ook op de pagina lidmaatschap voor meer info hoe je lid kan worden.
De kostprijs voor deze 3 trainingen bedraagt 10 euro .  Je kan tijdens deze trainingen een helm en een race-BMX lenen van de club. 

28 maart 20209 mei 202013 juni 202012 september